DUURZAME HAPJES

Duurzame hapjes van ROOTS Culinair

Bij ROOTS geloven we in de magie van samenkomen en genieten van heerlijk eten en drinken. Het is een eeuwenoude en tijdloze traditie die ons verbindt tijdens verjaardagen, bruiloften en zelfs bij afscheid. En wat maakt deze momenten nog specialer? Hapjes met een goed verhaal!

Laat je betoveren door de rijke smaken van biologische en seizoensgebonden ingrediënten in onze duurzame hapjes. Ontdek de inspirerende verhalen achter de lokale leveranciers die met toewijding en liefde hun producten aan ons leveren. Wij geloven dat deze verhalen jouw gasten inspireren tot prachtige gesprekken op ieder event!

ZOETE HAPJES

Wanneer je jouw gasten ontvangt met een kopje koffie of thee, dan hoort daar natuurlijk ook iets lekkers bij. Bij ROOTS bieden we een selectie van luxe en deluxe zoete hapjes, allemaal huisgemaakt met biologische en lokale ingrediënten. We maken bij onze zoete hapjes graag gebruik van biologisch en Nederlands seizoensfruit, daarom veranderen onze zoete creaties het hele jaar door: van fruitkoeken en boerencake tot duurzame brownies en worteltaartjes!

DUURZAME BORRELPLANKEN

Onze duurzame borrelplanken zijn perfect voor informele bijeenkomsten waar gasten kunnen rondlopen, kletsen en genieten van heerlijke snacks. De planken zijn goed gevuld en smakelijk opgemaakt, met o.a. biologische olijven, toastjes, (huisgemaakte) dips, Nederlandse kaas en groentechips. Wil je ook graag vlees op de borrelplank? Dat kan! Onze charcuterie komt van De Moerderij, een kleinschalige boerderij met scharrelvarkens die het hele jaar door lekker buiten mogen rennen en wroeten.

HARTIGE HAPJESBOX

De ROOTS hartige hapjesbox biedt een selectie van vijf luxe, seizoensgebonden en vegetarische hapjes. Perfect voor borrels rond etenstijd! De hapjes worden op elegante schaaltjes geserveerd door de bediening, waardoor de algehele ervaring net iets luxer is dan bij de borrelplanken.

Wij leveren onze duurzame hapjes volledig opgemaakt af, je hoeft er niets meer aan te doen en kunt jouw gasten er direct mee verwennen!

Meteen bestellen?

Heb je vragen of wil je meteen bestellen? Bel dan +316 34 98 43 14 of vul het contactformulier onderaan deze pagina in.

Het plezier van duurzame, vegetarische en biologische hapjes

Bij ROOTS geloven we in echte duurzaamheid. Onze ingrediënten zijn vers, biologisch en seizoensgebonden. Waar mogelijk gebruiken we fruit en groenten om van onze hapjes een gezondere keuze te maken. Extra genieten dus!

 

Wij kiezen alleen voor échte duurzame ingrediënten en leveranciers

Mega trots zijn wij op onze samenwerkingen met lokale leveranciers, die ook voor onze duurzame hapjes de lekkerste ingrediënten verzorgen. PrinsenZwam uit Breda levert bijvoorbeeld onze oesterzwammen, die worden gekweekt op koffiedik uit de Bredase horeca. Hoe gaaf is dat! De charcuterie komt van De Moerderij uit Noord-Brabant, waar de scharrelvarkens hun beste levens leven. En onze zoete hapjes bevatten een wel heel uniek ingrediënt: Nederlandse vanille van Koppert Cress, een zeer innovatieve teler uit het Westland.

Bekijk ook onze andere duurzame catering mogelijkheden zoals een lunch of diner!

Praktische informatie: bestelling en levering

Voor de hapjes hanteren we een minimale besteding van €500,- (excl. btw). De minimale bestedingswaarde kan volledig uit hapjes bestaan, maar er mag ook een combinatie gemaakt worden van (zoete) hapjes en borrelplanken. We kijken graag samen naar welke samenstelling het beste past bij jouw evenement.

De hapjes en borrelplanken worden geleverd op prachtige schalen, je hoeft er dus helemaal niks meer aan te doen en je kunt deze prachtige creaties zo serveren aan jouw gasten.

Wil je de hapjes graag uit laten serveren door enthousiaste hosts die je alles kunnen vertellen over onze duurzame werkwijze? Wil je jouw gasten ook duurzame en biologische drankjes aanbieden? Wij kunnen alles voor je regelen! We hebben zelfs een ontzettend toffe foodtruck van waaruit we de hapjes kunnen serveren.

Bekijk onze extra diensten en praktische informatie!

 

Contact en reserveringen voor jouw duurzame hapjes

Wij houden van een persoonlijke benadering en aanpak.
Bel ons dus gerust voor vragen of boekingen op +316 34 98 43 14 . Je kunt ook het contactformulier hieronder invullen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contactformulier