DUURZAME LUNCH

Duurzame lunch catering bij ROOTS

Het organiseren van een uitgebreide, gezonde lunch voor een groep mensen kan een ingewikkelde en tijdrovende taak zijn, vooral als je op zoek bent naar een biologische of vegetarische lunch. Maak het jezelf gemakkelijk met onze duurzame lunch catering, in de vorm van heerlijke broodjes of een smaakvol buffet! Het buffet is al te bestellen vanaf 20 personen en voor de lunchbroodjes geldt een minimum van 25 personen.

LUNCHBUFFET

Ben je op zoek naar een unieke en uitgebreide lunch, dan is ons duurzame lunchbuffet de ideale keuze. Denk aan lange tafels met mooie, volle schalen boordevol kleurrijke gerechten. Ons lunchbuffet heeft een unieke uitstraling en wordt standaard geleverd met onze klassieke en pre-owned borden en zilveren bestek. Het buffet bevat een broodplank met vier soorten dips, twee seizoenssalades, een belegd broodje, een seizoenssoep en een hartig bijgerecht. 

In principe is dit een volledig vegetarische lunch, maar dit kan in overleg aangepast worden. Allergieën en dieetwensen vormen nooit een probleem, we denken graag met je mee en zien het juist als een mooie uitdaging!

LUNCHBROODJES

Onze broodjeslunch bestaat uit vier soorten duurzaam en rijkelijk belegde lunchbroodjes, met zoveel mogelijk lokale ingrediënten. Zo komen de oesterzwammen en rosbief bijvoorbeeld uit Breda, en de seizoensgroenten uit Zeeland! We leveren de broodjes op mooie zilveren schalen en op het moment dat het jou uitkomt. Ze zijn direct klaar om te eten, dus je hoeft er zelf niets meer aan te doen! Dit menu is ook volledig vegetarisch te maken.

DESSERTBUFFET

Zin om de lunch zoet af te sluiten? Voeg dan ons hemelse dessertbuffet toe!* Het dessertbuffet bestaat uit drie seizoensgebonden desserts. In de winter gebruiken we bijvoorbeeld geen fruit in onze desserts, omdat dit op dat moment niet in Nederland groeit. We gebruiken in de desserts ook weer zo veel mogelijk lokale ingrediënten, met één wel heel uniek product: Nederlandse vanille van Koppert Cress, een zeer innovatieve teler uit het Westland!

*Het dessertbuffet kan alleen besteld worden in combinatie met het lunch- en dinerbuffet.

Meteen bestellen?

Heb je vragen of wil je meteen bestellen? Bel dan +316 25 47 53 42 of vul onderstaand contactformulier in.

Onze filosofie: duurzaamheid en smaak hand in hand

Bij ROOTS worden alle gerechten gemaakt met seizoensgebonden producten. Dat geldt ook voor onze lunch! We laten de tijd van het jaar bepalen wat er op ons menu staat. Daardoor is het lunchaanbod in de zomer anders dan in de winter. Je zult bij ons bijvoorbeeld geen avocado op je broodje vinden, omdat we dit niet op een duurzame manier in Nederland kunnen verbouwen. Het is ons doel om de keten zo kort mogelijk te houden en daarmee een aanzienlijke hoeveelheid CO2 te besparen.

 

Vegetarische lunch opties: gezond en milieuvriendelijk

Bij ROOTS geloven we dat het minimaliseren van vleesconsumptie een bijdrage levert aan het verminderen van onze ecologische voetafdruk. Daarom zijn al onze menu’s overwegend vegetarisch. Heb je specifieke wensen voor jouw evenement die buiten onze standaard menu’s vallen, dan denken we graag met je mee, zolang het binnen onze duurzame visie past.

Bekijk ook onze andere duurzame catering mogelijkheden zoals een borrel of diner!

Duurzaam servies: stijlvol en zorgvuldig geselecteerd

Voor onze tafelaankleding struinen we regelmatig de kringloopwinkels af op zoek naar unieke vondsten. Al het glas, servies en bestek dat we gebruiken, heeft al een leven achter de rug en krijgt bij ons een tweede kans. Geen enkel item is hetzelfde en toch past alles perfect bij elkaar. Dit geeft onze aankleding een unieke uitstraling.

Praktische informatie: bestellen en levering

Zowel het lunchbuffet als de lunchbroodjes worden kant-en-klaar door ons geleverd. Je hoeft er zelf niets meer aan te doen! Wij zorgen dat het buffet netjes wordt opgebouwd en komen de spullen later weer ophalen. Als je wilt dat we blijven om het buffet netjes te houden, dan kan dat natuurlijk ook. Kijk hiervoor op onze ‘extra diensten’ pagina.

Kies voor duurzame catering

Wij houden van een persoonlijke benadering en aanpak.
Aarzel dus niet om ons gewoon even te bellen via +316 25 47 53 42 voor vragen of boekingen. Je kunt ook het contactformulier hieronder invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Contactformulier