EXTRA DIENSTEN

ROOTS kan nog meer

Bij ROOTS draait alles om het creëren van bijzondere momenten en onze extra diensten tillen jouw evenement naar een hoger niveau! Van seizoensgebonden en biologische catering tot aan volledige event planning en uitvoering. Wij staan klaar om jouw evenement om te toveren tot een onvergetelijke ervaring!

We zijn behoorlijk trots op de standaard die we leveren, maar we dagen onszelf met liefde uit om dat extra stapje te zetten waarmee we jouw evenement laten schitteren. Zolang we het maar op de duurzame ROOTS manier kunnen doen.

Op deze pagina ontdek je alle extra diensten die we leveren. Uiteraard zitten er aan deze extra diensten wel kosten verbonden. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

MENU'S OP MAAT

Onze gerechten zijn gebaseerd op de oogst van groenten en fruit uit het seizoen. We werken met standaard menu’s voor borrel, lunch en diner, zoals een borrelplank, een lunch- en dinerbuffet en het 3, 4 en 5 gangen diner. Bekijk ons volledige catering aanbod en de huidige menu’s op de pagina’s van duurzame hapjes, duurzame lunch en duurzaam diner.

We staan er altijd voor open om de standaard menu’s te mixen en matchen om zo het perfecte menu samen te stellen voor jouw event. Wijkt een aanvraag veel af van onze standaardopties? Dan vragen wij een extra vergoeding van €100,- tot €200,- voor het opmaken van de offerte, afhankelijk van de opdracht.

BIO & FAIRTRADE DRANKEN

Natuurlijk kunnen we ook de drank verzorgen! Ons zorgvuldig samengestelde assortiment omvat biologische, lokale en Fairtrade opties. Denk bijvoorbeeld aan lokale thee van Localtea uit Zundert, biologische en Fairtrade koffie en huisgemaakte limonade van seizoensfruit. Ook het bier is biologisch en onze duurzame wijn en bubbels komen van Wijnkoperij De Loods uit Breda.

Bekijk hier onze prijslijst en ontdek meer!

VOLLEDIGE EVENT PLANNING
EN UITVOERING

Wij nemen graag al het werk uit handen zodat jij optimaal van je evenement kunt genieten! Van uitnodigingen en menukaarten tot tafelstyling en duurzame decoratie, wij zorgen ervoor dat elk detail klopt.

Onze duurzame aanpak vind je overal terug, van de seizoensgebonden ingrediënten tot aan ons persoonlijke klantcontact. Duurzame relaties vinden wij namelijk ook belangrijk!

ERVAREN PERSONEEL EN PROFESSIONELE KEUKEN

Ons team van gepassioneerde koks, keukenhulpen en hosts staat klaar om jouw evenement tot een succes te maken. Het heeft onze voorkeur om ons eigen team in te zetten. We kiezen bewust voor mensen met een passie voor koken en de natuur, die je graag meer vertellen over onze duurzame werkwijze.

Bij het walking dinner en het gangen diner zetten we standaard onze koks en keukenhulpen in. Voor andere opdrachten stemmen we ons team af op jouw wensen. De kosten voor een ROOTS kok zijn €40,- per uur en voor keukenhulpen/hosts €30,- per uur (excl. btw). De uren worden altijd op nacalculatie berekend.

Bij onze walking dinners en gangendiners hebben we een goed uitgeruste keuken nodig. Geen zorgen als die er niet is, we nemen graag onze eigen keuken mee tegen een kleine meerprijs.

DUURZAME VINTAGE FOODTRUCK

Maak je evenement extra bijzonder met onze vintage foodtruck! Met zijn charmante pastelblauwe looks is het een eyecatcher op elk evenement, van bruiloften tot festivals en zakelijke borrels. De foodtruck is te huur voor €300,- per dag (ex. btw en excl. transportkosten).

Maak jouw event onvergetelijk met ROOTS

Bij ROOTS geloven we dat elk moment een speciale ervaring verdient. Of je nu kiest voor één van onze standaard menu’s of ons de volledige regie geeft, wij garanderen een onvergetelijke belevenis!

Bel ons gerust op +316 34 98 43 14 voor vragen of boekingen of vul vrijblijvend het contactformulier hieronder in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!