Kookworkshops

Tijdens de culinaire workshops van ROOTS wordt alles voor je uit handen genomen. Het enige wat jij hoeft te doen is koken en genieten van het heerlijke eten en, natuurlijk, de gezelligheid. Omdat ROOTS in het teken staat van duurzaamheid worden de workshops per seizoen aangepast. Zo past elke workshop goed bij de producten die op dat moment van het land komen. Bij elke gang wordt een bijpassende wijn, bier of fris geserveerd. Tussen de gangen door kun je onbeperkt genieten van de heerlijke ROOTS huiswijn, bier of fris. Dit is allemaal bij de prijs inbegrepen.  

Ook gezelligheid is erg belangrijk bij ROOTS en daarom komen we bij jou aan huis. Zo kunnen jullie na de workshop nog lekker natafelen. Het is ook mogelijk om een kookworkshop in jouw bedrijfspand of (tegen betaling) in een kookstudio te geven. Neem vooral contact op voor meer informatie.

OOSTERS | 70,-

Tijdens de oosterse kookworkshop leer je nieuwe en makkelijke, maar vooral smaakvolle oosterse gerechten te maken maar dan met groenten en fruit van Nederlandse boden! Maar sommige ingrediënten zoals bijvoorbeeld kokosmelk worden helaas niet in Nederland gemaakt. Daarom werk ik voor deze gerechten voornamelijk met Fairtrade producten om de duurzaamheid te kunnen behouden. De groenten en fruit die normaal in de gerechten gaan worden vervangen door groenten en fruit van hier! Zo kunnen we heerlijk oosters eten maar dan op een duurzame manier.

Interesse in deze kookworkshop? Bel of mail me! 

MEDITERAANS | 70,-

Tijdens de mediterraanse kookworkshop leer je heerlijke gerechten te maken en waan je je even in de mediterrane sferen.  Maar alle groenten fruit en in dit geval vis komt uit Nederland! Ik leer je om heerlijk te koken met de prachtige producten uit Nederland maar wel in een mediterraan jasje! Nieuwsgierig? Neem vooral contact met me op.  

ZUID-AMERIKAANS| 70,-

In de zuid Amerikaanse kookworkshop leer ik je heerlijke gerechten maken uit Zuid-Amerika. Tijdens mijn reis in meerder van de Zuid-Amerikaanse landen heb ik veel leuke inspiratie op mogen doen om deze heerlijke kookworkshop te maken. Zo neem ik je mee door naar verschillende landen uit dit werelddeel maar met de ROOTS uit Nederland. Want alle groenten, fruit, vis en vlees komen van zo dichtbij mogelijk!

Wil jij meer weten over deze workshop of over een van de anderen? Ik hoor graag van je!

VEGA | 70,-

Tijdens de vegetarische kookworkshop leer je heerlijk vegetarisch koken. Want zeg nou zelf, soms is vegetarisch koken nog best lastig. Toch heb ik de afgelopen tijd geleerd dat dat echt niet zo hoeft te zijn. In de ROOTS testkeuken heb ik de corona tijd nuttig gebruikt om vooral deze tak uit te breiden en leuke hippe maar vooral smaakvolle gerechten te verzinnen! Wil jij leuke vega gerechten leren maken die je super makkelijk thuis na kan maken? Neem dan vooral contact met mij op!

Contact

Ik hou van een persoonlijke benadering en aanpak. Dit vind je niet alleen terug in mijn werkwijze, maar ook in het contact. Schroom dus niet om me gewoon even te bellen voor een vraag of boeking. Je kunt ook hieronder het contactformulier invullen. Ik mail je dan zo snel mogelijk terug!